Siden sidst – formandens leder

Del indlæg

Siden sidst – formandens leder

foto-til-formandens-lederJagtsæsonen er i fuld gang og stort set alle buerelevante danske arter kan i øjeblikket jages. Jeg håber således at i alle er godt i gang derude. Jeg håber, I bruger tiden på at spænde jeres buer og ikke spilder den foran computeren eller sidder med mobilen i hånden hele tiden. Jeg vil derfor også her fatte mig i korthed i med denne lille briefing af, hvad bestyrelsen har arbejdet med på det sidste.

Der har været MEGET gang i den det sidste halve år, og jeg vil starte med at beklage det lave informationsniveau. For at højne dette har bestyrelsen besluttet at få professionel hjælp til at gøre hjemmesiden mere aktiv og interessant.
Vores valg af personage til at løfte denne opgave er faldet på Thomas Lindy Nissen, der er aktiv buejæger, jagtjournalist, naturfotograf samt andet af samme skuffe.
Så længe indholdet på vores side kommer til at handle om jagt, er vi i bestyrelsen tilfredse, og det håber vi også, I bliver, kære medlemmer!
Men vi har også brug for jeres hjælp med bidrage i forhold til gode historier, film og fotos, der kan være af interesse for andre medlemmer. Send gerne disse til Thomas på tln@fadb.dk

Samarbejdet med Danmarks Jægerforbund er igen kommet ind i et positivt loop. På den bane arbejder vi tæt sammen om bl.a. at få åbnet op for buejagt på storvildt (kronvildt, dåvildt og sikavildt) samt muligheden for at drive reguleringsjagt med denne forenings medlemmers foretrukne våben.
Så arbejder vi tæt sammen med den store jagtorganisation omkring sammenlægning af de to skydninger: Årets Buejæger og DJ’s forbundsmesterskab.
Vi satser på at denne del af samarbejdet, allerede til næste år, vil komme i stand. Viljen til at dette vil ske er i hvert fald til stede, så hvis også tiden til den store arbejdsindsats kan findes, skal det nok lykkes.

Foreningens første buejægertræf er nu fastsat til datoerne 7-9 april 2017. Bestyrelsen forventer sig rigtigt meget af dette nye tiltag. Vi vil gerne takke for den store opbakning, denne ændring i forhold til vores sædvanlig årsmøde har fået.

Pt. har vi for det næste år planlagt: Årsskydning (Årets Buejæger og forhåbentlig FM i samarbejde med DJ), længdeskydning, skydning til bevægeligt mål, skydning fra bevægelig standplads, skydning til flyvende mål, generalforsamling, trofæopmåling og meget mere. Det endelig program samt information om tilmelding vil tilgå hjemmesiden i løbet af december måned.

Tak fordi du læste med og hermed en opfordring til igen at komme ud og få mudder under støvlerne, vind i håret og spændt buen!

Træk og slip, formanden