Sydjysk traditionel træf 27-28. juni 2015

Del indlæg

Sydjysk traditionel træf 27-28. juni 2015

Sydjysk Buejægerlaug afholdt lørdag d. 27. og søn. d. 28. juni det årlige traditionelle træf. Fredag ankom de første deltagere og teltpladsen blev halv fyldt op, og det blev den helt i løbet af lørdagen. Kl. ca. 18 var der tændt op i de store grills og folk fik travlt med de medbragte lækkerier og der var hurtigt en skøn duft omkring bordene.

Det varede ikke længe, inden der var en god stemning. Da folk efterhånden  fik stillet sulten gik vi over til de forskellige festlige skydninger. De ophængte lerduer kom godt i sving for den friske brise. Det afholdt nu ikke skytterne for at skyde duerne ned, så der var rigtig mange træffere. Derefter var der Robin Hood skydning.   Den er svær og der er sjældent mere end et par træfferere. I år kun 1. Den flyvende gås er der stor interesse om og skytterne bliver bedre og bedre til at træffe gåsen.

Et festligt indslag var der, da Eric Poulsen fra DK-Wai samtidigt blæste i sit berømte gåsekald. De af skytterne der havde træffere til de forskellige mål fik en god flaske rødvin, og der måtte vi af med næsten 50 flasker.Derefter samledes deltagerne omkrin g bålet, hvor der var råhygge til ud på de små timer. Ca 5o personer havde  en rigtig hyggelig aften.

Søndag morgen var der morgenkaffe kl.7 og igen skinnede solen fra en skyfri himmel. Klokken 9,30 blæste Brian til samling og de ca. 90 deltagere mødte op til parole. Henrik bød de næsten 90 deltagere velkommen  på dansk og tysk og gjorde rede for skydningens regler. Der skydes til 30 mål, og efter klare toner fra jagthornet begav skytterne sig ud på banen. Efter stort knald kunne skydningen begynde.
Efter nogle timer kom skytterne tilbage, og resultatet blev således:

[table id=6 /]

Frank Christiansen modtog Sydjydsk Buejægerlaugs ærespræmie for højeste score
Årets smukkeste hjemmelavede bue blev vundet af Jon Jagd
Årets smukkeste  hjemmelavede pil blev vundet af Thies Kôhn
Ole og Jens havde lagt banen, og som sædvanlig fik de megen ros for det. Deltagerne udtrykte stor tilfredshed med hele arrangementet og glædede sig til næste år.
Henrik takkede for det store fremmøde og ønskede alle god tur hjem