Skøn jagtdag i november

Del indlæg

Skøn jagtdag i november

Jeg var efter flere års overtalelse fra min kammerat Ole endelig kommet i gang med at tage buejagttegn, men ligesom med så meget andet kom covid-19 i vejen for den buejagttegnsprøve, jeg skulle have været til lige inden bukkejagten.

Men da det så endelig lykkedes at få buejagttegnet i hus, skulle jeg ud og se, om jeg kunne være heldig at få mit første dyr med buen.

Min nevø som intet ønsker sig mere end selv at blive jæger, ville som altid gerne med, så selvfølgelig skulle han da det.

Dagen startede med, at vi tog ud til min jagt og mødtes med Ole for at spise et par rundstykker. Derefter satte vi os begge med buen forskellige steder i terrænet og prøvede lykken. Desværre så vi ikke noget som helst andet end en yderst smuk solopgang – men hvad gør det, når man bare er i godt selskab.

Efter et par timer på jagt blev vi enige om, at min nevø skulle have en på opleveren. Med i bilen havde jeg taget min recurvebue, fra dengang jeg gik til bueskydning som barn. Vi kørte dernæst ud til 3D buebanen i vejen og trænede lidt skydning med ham, så han lærte buen at kende – og så var vi ellers en tur rundt ved samtlige skiver.

Træk og slip alle sammen 
Morten Lønborg

Efter publicering af denne inspirerende beretning har vi lagt et lod i kurven til konkurrencen om en buejagt på Knuthenborg. Læs mere om konkurrencen HER.

Skøn jagtdag i november Skøn morgen FADB 3 11
Som det kan ses på dette billede, er Morten Lønborgs nevø han lidt af et naturtalent med buen. Sammen have onkel og nevø en helt uforglemmelig, fantastisk og hyggelig dag sammen.
Skøn jagtdag i november Skøn morgen FADB 2 26 rotated
Morten og nevøen så ikke et eneste stykke vildt, men til gengæld havde de en meget smuk solopgang til underholdning.