Jubilæumsskydning i lokalforeningen

Del indlæg

Jubilæumsskydning i lokalforeningen

Da Sakskøbing Buejægere d. 12. juni 2021 for 10’ende gang afviklede deres årlige klubmesterskab, var det med hele fem deltagende klasser.

Dagen blev indledt klokken 12 med en ordentlig slambert af en grillpølse. hvorefter de omkring 25 deltagende skytter blev sendt ud i det dejlige skydeterræn i deres patruljer.

Dagen bød på rigtigt dejligt vejr. Nu og da blev solskinnet dog afbrudt af byger, som dels kølede skytterne af, dels tjente deres egentlige formål, nemlig at skabe grundlag for mulig velstand til de lollandske landbrug efter en relativt tør periode.

På dagen var der også lavet en børnerække, hvorfor man havde besluttet at give 1 point for at træffe dyret, 3 point for den store ring og 5 point for den lille, mens en forbier gav 0 point.

– Det har været en hyggelig dag, og det har virkelig været glædeligt at se så mange unge skytter og børn deltage som i år. Her i foreningen har en følelse af, at bueskydningen er i fremgang, og det glæder vi os meget over, konstaterede formand for Sakskøbing Buejægere Tom Buxbom efter skydningen.

I herrerækken compound løb Dan Vetter med titlen som klubmester 2020/21, mens titlen i damerækken compound gik til Bente Hansen. Hos de traditionelle buer løber Kasper Hansen med titlen, mens rækken for rytterbuer blev vundet af Channe Bekker. I børnerækken gjorde alle det rigtigt godt, alle var her vindere bare ved at deltage.

Efter skydning stødte venner og familie til, og man var således 40 mennesker til spisning og hyggeskydning aftenen igennem.

Derefter blev der festet igennem i en grad, at flere festdeltagere dagen derpå udtrykte nogen tilfredshed med, at der nu er 10 år til næste jubilæum.

Jubilæumsskydning i lokalforeningen Jubilæumsskydning FADB 4 12
På dagen havde man også lavet en børnerække.
Sakskøbing Buejægere oplever i øvrigt øget søgning fra børn og unge, der gerne vil skyde med bue.
Jubilæumsskydning i lokalforeningen Jubilæumsskydning FADB 2 30
Dagen blev åbnet med en en rigtig god grillpølse tilberedt med godt humør.
Jubilæumsskydning i lokalforeningen Jubilæumsskydning FADB 5 2