Jimmi Müller Kristensens første bue-buk

Del indlæg

Jimmi Müller Kristensens første bue-buk

Jeg opfordrede lige inden bukkejagten denne sides læsere til at sende et foto og et par ord fra årets bukkejagt. Og det har Jimmi Müller Kristensen har vi modtaget følgende beretning:

Jubii så lykkes det. Den 17. maj cirka kl. 05.10 kom bukken. Jeg havde siddet ude både morgen og aften d. 16. maj, for jeg vidste, han var der, og at han var en fin fyr. Der kom ingen buk, men hundyr – eller piger om du vil – var der nok af. Dem ”datede” jeg således med morgen og aften … og hyggeligt var det.

Der var ikke andet at gøre end at gå i sin seng og spekulerer på, hvad jeg skulle gøre næste dag.

Det blev tid til at stå op, hvorefter jeg gik ned i noget pilekrat, hvor der er en god veksle. Næsten som et spøgelse var han der pludselig. Han gik på mellem 12 og 15 meters afstand. Jeg tror egentlig at mit hjerte gik i stå – et øjeblik i hvert fald, men det var kun et øjeblik. Så begyndte det sgu at sende blod helt ud i hårrødderne. Pyha det var hårdt.

Jeg fik trukket buen i slowmotion, og da han stoppede for at smage på det regnvåde kløver og græs, slap jeg pilen. Jeg kunne se, at den gik lige igennem ham.

Han løb 30 meter og faldt forendte med et dobbelt lungeskud.

YES …

Det er min første buk med bue, en jeg aldrig vil glemme!

Træk og slip. Jimmi Müller Kristensens første bue-buk FADB Jimmis buk