Gratis indmeldelse i FADB

Del indlæg

Gratis indmeldelse i FADB

Du har nu muligheden for at få første års medlemskab af FADB gratis. De nye vedtægter, som netop er vedtaget på generalforsamling, giver nemlig alle nye medlemmer gratis medlemskab af FADB året ud.

På den netop afholdte generalforsamling var et af punkterne justering af vedtægter. FADB fik som bekendt nye vedtægter på generalforsamlingen i 2022, hvor det samtidig blev besluttet at nedsætte et udvalg, til at følge og anbefale evt. justeringer i forbindelse med implementeringen.

Der er lavet nogle få tekniske ændringer, men ellers fungerer vedtægterne efter hensigten. Dog blev man opmærksom på, at der var en udfordring ift. bestemmelsen om, at aspiranter kunne indmelde sig kontingentfrit det første år, da FADB ikke har adgang til oplysninger om, hvem der er tilmeldt buejagtkurserne. Vedtægterne er derfor ændret, så alle nye medlemmer er kontingentfri ved indmeldelse og resten af kalenderåret.

Du kan melde dig ind her: Indmeldelse – FADB

Vi oplever jævnligt at blive kontaktet af buejægere, der oplyser de er medlem af FADB, hvor vi ikke kan finde dem i medlemsdatabasen. Misforståelsen kan skyldes mange ting, men kan let opklares:

  • Har du betalt kontingent for 2023, er du medlem.
  • Har du fået indkaldelse til årsmøde i postkassen, har vi din adresse.
  • Har du betalt kontingent, men ikke fået indkaldelsen i postkassen, skal du sende besked om adresseændring: Kontakt – FADB