Glæde over andres glæde

Del indlæg

Glæde over andres glæde

Kan du glæde dig over andres succes, eller er det kun egne resultater, der tæller? Fra et af vores medlemmer har vi modtaget dette indlæg om emnet!

Bjarke skriver:

Hvad er bedre end glæden over andres glæde?
På jagt hører jeg ofte jægere omtale andres jagtlykke med en snert af jalousi i stemmen. Dette er ærgerligt! Pudsigt nok sker dette næsten aldrig når buejægere mødes. Glæden over andres glæde er fantastisk og en evne, der skaber venskaber – ikke blot kammerater og medjægere!

På jagt med gode venner en oktoberaften storsmiler Diana. Vi er flere buejægere af sted. Flere har heldet med sig. Jeg skyder årets første buk. Det samme gør Bo. Nogle af de andre skyder ligeledes vildt. Det er fantastisk. Da vi mødes, er stemningen euforisk. Alle glædes over de andres lykke – også de, der ikke har haft heldet med sig! Glæden stråler ud af hver og en.

Jeg genkender følelsen, stemningen, begejstringen fra første gang, jeg var på buejagt. Det er dragende og berigende, når man kan glædes oprigtigt på andres vegne.

Jægere med det fornødne held, instinktet og kunnen til succes. Nyjægerens første stykke vildt. Store oplevelser uden skud. Venskaber på tværs af alder, landegrænser og meget mere. Det er noget at glædes over.

Glæden over andres glæde findes udtalt blandt buejægere og er blandt andet årsag til, at jeg glædes sådan ved at være buejæger.

Husk det nu: Glæd jer over andres glæde, det smitter og beriger.

Med denne beretning sikrer Bjarke sig et lod i konkurrencen om en jagt på dåvildt. Læs mere om konkurrencen her: Vind en buejagt på dåvildt