Foreningsjagt hos DK-Wai

Foreningsjagt hos DK-Wai

Den første week-end i oktober kørte 10 forventningsfulde buejægere til Sjælland, hvor vi afholdt årets klubjagt hos Dennis, som sammen med Steffie bød os velkommen. Efter kaffen i den hyggelige jagtstue, hvor Dennis informerede om jagten, fik vi tildelt de forskellige poster. Vejret var dejligt, da vi kl. 15 forlod huset og begav os ud på revieret.

Da solen gik ned, mødtes vi igen i jagtstuen, og så gik snakken om de forskellige oplevelser. Derefter fik vi aftensmaden med efterfølgende kaffe og orgie af kage. Godt at vi ikke frådser sådan hjemme i dagligdagen. Tidligt op næste morgen, en hurtig kop kaffe og ud på posterne. Hjem ved 10 tiden til det store morgenbord og snak om oplevelserne. Dyrene vadede rundt om stigerne uden at man kunne få sig vendt og drejet, så man kunne afgive en sikker pil.

Men sådan er det jo at være buejæger. Der blev nedlagt to stykker råvildt. Et af Jens Thyssen og et af Thomas Feddersen, som var de eneste, som afgav pil. Til lykke med det. Aftensmaden bestod af lækkert grillstegt vildsvin, så ingen gik sultne fra bordet. Det skal Dennis have ug for. Eric kom til og vi nød selskabet med kaffe, mere kage og hyggelig snak. Søndag morgen tidligt op og ud på post. Bortset fra en skøn morgen blev udbyttet ikke ændret, så efter frokosten og vildtparaden vendte vi skuden hjem til hovedlandet.

En stor tak til Steffie , Dennis og Eric for en dejlig week-end.