På patrulje

Del indlæg

På patrulje

Året 2020 har mildest talt været et møgår mht. træf og konkurrenceskydning. Midt i juli blev der dog rettet lidt op på dette ved et privatarrangement på Idalund Skydebane på Lolland.

Det var Dennis Paulsen fra DKWAI, der havde taget initiativ til skydning og lejet banen af Sakskøbing Buejægerene. Dennis inviterede til skydningen gennem Facebook, men selv om opslaget blev set af mange, så det i begyndelsen ud til, at corona-forskrækkelsen stadig havde tag i folket og kun få meldte sig til at deltage i arrangementet.

Dette ændrede sig dog i de sidste dage inden, for her begyndte tilmeldingerne at rulle ind og på dagen havde skytter fra flere egne af Sjælland og sydhavsøerne fundet vej til skydebanen. 22 skytter stillede således til start og blev i fem patruljer sendt ud på denne uformelle skydning, som blev afviklet i køligt og skyet vejr.

På nogle poster var sidevinden så kraftig, at det i let grad påvirkede pilenes flugt, men til gengæld bevirkede vinden også, at de mutantstore myg Idalund Skydebane ellers er kendt for at opfostre, var knap så aggressive som på vindstille dage.

Mange havde taget ungerne med til skydningen, og der blev således oprettet en børnepatrulje, der ligesom de øvrige gik alle 30 mål.

Midt på dagen blev der tændt op i kullene og snart spredte duften af grillet kød og pølser sig omkring det lille klubhus. Børnene greb straks chancen for fri leg i det naturskønne område langt fra mobiltelefoner og skærme med blåt lys, mens de voksne slog sig på socialt samvær og buejagtsnak hen over havebordene.

Alt i alt et godt initiativ, der endte ud i en meget hyggelig dag.

På patrulje 3D skydning FADB 6 1
På patrulje 3D skydning FADB 2 25
På patrulje 3D skydning FADB 10
På patrulje 3D skydning FADB 4 8
På patrulje 3D skydning FADB 8 1