Ny lærebog udgivet online

Del indlæg

Ny lærebog udgivet online

FADB’s nye lærebog “Buejagt lærebog til buejagtprøven” er netop udgivet online på teoriportalen Buejagtprøven. Skal du på buejagtkursus her til foråret, kan du allerede nu begynde at læse på teorien.

Arbejdet med at forny lærebogen har været længe undervejs, og vi er glade og stolte af nu at kunne præsentere den i en flot og frit tilgængelig online e-bog. Lærebogen indeholder det teori-grundlag, der undervises efter, på det obligatoriske buejagtkursus man skal deltage på, før man kan gå til buejagtprøve. Tag også et kig rundt på de mange andre sider på Buejagtprøven hvor der ligger yderligere information og viden til brug for både aspiranter og buejægere.

Udover onlineversionen kommer lærebogen også som fysisk bog i en flot hardcoverudgave, der matcher e-bogen. Det forventes, at bogen kan købes i vores webshop fra februar, ligesom lokalforeningerne tilbydes at sælge bogen med betaling via mobilepay.

For at kunne gå på buejagt skal man først have bestået den almindelige jagtprøve, og derefter gennemgå et buejagtkursus før man kan melde sig til buejagtprøve på Mit jagttegn. Efter bestået prøve gives der påtegning på jagttegnet om retten til at gå på buejagt, og hvilken buetype tilladelsen gælder. Den praktiske prøve skal fornyes hvert 5. år. Du kan finde en oversigt over kommende buejagtkurser i vores kalender.