Ny lærebog kan nu købes i webshoppen

Del indlæg

Ny lærebog kan nu købes i webshoppen

Den nye lærebog BUEJAGT – lærebog til buejagtprøven er kommet frisk fra trykkeriet, og dermed imødekommes et ønske fra mange medlemmer og aspiranter om at få bogen i fysisk form.

Bogen er blevet sat professionelt op, og trykt på et lækkert kvalitetspapir hvor både billeder, illustrationer og tekst står flot. Med hardback indbinding er den behagelig at sidde med i hånden, så bryg gerne en god kop kaffe og læn dig tilbage i stolen – så er du klar til at begynde på bogen. God læselyst.

Bogen kan som det fremgår af overskriften købes i vores webshop her, ligesom den vil kunne købes hos udvalgte lokalforeninger ifm. buejagtkurset.

Der ligger mange timer fra frivillige i Foreningen af Danske buejægere bag lærebogen. Til dem skal lyde en stor tak for deres bidrag til projektet, der nu er realiseret med både en frit tilgængelige online e-bog og en trykt udgave.

At FADB igen har kunnet udgive en ny og tidssvarende lærebog skyldes ikke mindst den gode medlemsopbakning. Vil du også bakke op om vores arbejde for buejagt i Danmark, kan du gøre det med et medlemskab. Meld dig ind her