Mens vi venter… Ny opgraderet teoriportal

Del indlæg

Mens vi venter… Ny opgraderet teoriportal

Hvad venter vi på? Mange buejægere venter på jagten på det store hjortevildt, men i FADB venter vi også på at kunne frigive vores nye lærebog. Vi tager forskud på glæderne og frigiver den nye og stærkt opgraderede teoriportal Buejagtprøven

Den reviderede lærebog planlægges til at udkomme i umiddelbar forlængelse af den nye bekendtgørelse, der tillader buejagt på det store hjortevildt. Dette for at de nye regler kan komme med i bogen.

Læs også: Mens vi venter… Etik og sikkerhed – FADB

Formand Kirsten Andersen skriver om portalen:

Vi har nu lagt de nye opgraderede teorisider på FADB’s hjemmeside og bestyrelsen er glade for at kunne præsentere resultatet som er blevet rigtig godt. De, som har fulgt med på hjemmesiden og Facebook, vil allerede have stiftet bekendtskab med flere af de nye ting vi præsenterer.

Teorisiderne skifter navn til Buejagtprøven og du finder den på FADB’s hjemmeside eller på www.buejagtproeven.dk

Teoriportalen indeholder alt hvad man skal vide, for at kunne består den teoretiske del af buejagtprøven, og meget mere: Et helt enestående bibliotek af anatomibilleder lavet på baggrund af dissektioner af forskellige vildtarter, og venligst stillet til rådighed af Dr. Bengt Röken, ny grafik med anbefalede skudvinkler, beregnere af Joule og FOC, lovgivning og litteratur, Film direkte integreret fra FADB’s YouTube kanal, og selvfølgelig den hyppigt brugte quiz med eksempler på spørgsmål a la de der bruges til buejagtprøven.

Når den nye lærebog frigives, vil det også være her, den kan læses online.

.