En sjov oplevelse

Del indlæg

En sjov oplevelse

En sjov oplevelse FADB 01 ShockeyBuejagt har det som al anden jagt med at bibringe os oplevelser, vi ikke lige havde regnet med at få – således også for denne hjemmesides redaktør.

Da jeg i foråret var på en to-måneders rejse i primært New Zealand, var der på turen indlagt en lille afstikker til Australien, hvor jeg skulle fotografere en jagt med min ven Jens Kjær Knudsen.

VI havde ingen planer om at skulle jage med buen i Australien, men da jeg inden turen til Australien var på Sydøen i New Zealand og vi efterfølgende skulle til Nordøen for at jage med bl.a. bue, havde jeg medbragt den til Australien.

Tilfældet ville, at vi på det tidspunkt vi ankom, skulle jage i sammen revir som Jim Shockey, der nok af mange – også danske jægere – vil være en kendt skikkelse. Uden at løfte sløret for, hvad han skulle filme i Australien, kan jeg godt fortælle, at han havde buen med.

Da Jens skulle jage med min bue i New Zealand, brugte vi en formiddag på lidt træning mod store rundballer, udenfor farmhuset vi var indkvarteret i. Da Jim så det, greb han buen og deltog i vores lille træningssession.

At træne bueskydning sammen med Jim Shockey, der har mere end en halv million følger på Facebook, vil jeg betegne som en sjov oplevelse

Jim Shockey Facebook profil: Tryk her
Jens Kjær Knudsen Facebook profil:Tryk her