De virtuelle Buemesterskaber 2020

Del indlæg

De virtuelle Buemesterskaber 2020

Det var ikke prøvet tidligere, men denne weekend løb det første virtuelle buemesterskab nogensinde af stablen, og der var opbakning fra de fleste egne af landet.

Skydning, der var arrangeret af Danmarks Jægerforbunds Bueudvalg, foregik ved, at deltagerne efter tilmelding fik tilsendt skydeskiver og instruktion omkring skydningen pr. mail.

Lørdag og søndag blev der så skudt på tværs af hele landet, hvor en del gengangere naturligvis havde tilmeldt sig, men der deltog også ved dette anderledes mesterskab, bueskytter som vi sjældent ser til de almindelige konkurrenceskydninger på bane.

Der blev skudt tre runder med skydning på fem afstande (8, 12, 18, 23 og 30 meter), og skydningen var bestemt udfordrende, ikke mindst 30 meter skuddene, der for en traditionel bue et langt skud.

Efter skydningen, der kunne afvikles på selvvalgt tid og sted lørdag og/eller søndag, blev opgørelserne sendt pr. mail til Bo Simonsen, der nu er nået frem til at resultat.

Meget var, som det plejer at være. Bl.a. var Bornholmer-skytterne suveræne i klassen for Compound, mænd, hvor også tidligere forbundsmester Orla Hansen løb med førstepladsen.

Midtsjællands Buejægere sidder efterhånden ret sikkert på tronen, når det kommer til de traditionelle buer, så der var heller ikke meget nyt her.

Kvindeskytterne kom alle fra DJ’s kreds 2 og her tog Kirstine Godskesen sig af førstepladsen.

Kreds 6 stillede med næsten en tredjedel af deltagerne, men det kan også nævnes at hovedparten af deltagerne ved dette mesterskab var medlemmer af både Danmarks Jægerforbund og FADB.

Vinderne:
Kvinder, Traditionel: Havde desværre ingen deltagere.
Kvinder, Compound: Kirstine Godskesen.
Mænd, Traditionel: Lasse Skovhave.
Mænd, Compound: Orla Hansen.

Ved et virtuelt mesterskab er der selvsagt ingen samlet præmieoverrækkelse, men det var der selvfølgelig også taget højde for, idet vinderne en af de nærmeste dage modtager et Eleven dyr med posten. En præmie, der var sponsoreret af Baldurs Archery.

Tovholder på dette specielle mesterskab, medlem af DJ’s bueudvalg Bo Simonsen, var meget tilfreds med afviklingen og runder af med et par glade ord:
– Tak for de mange hyggelige mails og opkald jeg har fået i weekenden og lad os så komme tilbage til bukkejagten!

De virtuelle Buemesterskaber 2020 Virtuelt buemesterskab FADB Buemesterskab