Vellykket weekend i Aalborg

Del indlæg

Vellykket weekend i Aalborg

For halvanden år siden kontaktede messeansvarlig for FADB, Kim Parking, messekomiteen i Aalborg kongrescenter for at høre om mulighederne, for at FADB kunne blive repræsenteret. På det tidspunkt havde vi lige fået vores nye messeudstyr, som havde været lang tid undervejs, men det var altså nu – i sommeren 2017 – omsider lå klar.

– I forbindelse med introduktionen af FADB nye messeudstyr til Aalborg messen, oplevede vi nogen tilbageholdenhed fra de traditionelle tovholdere på denne messe. Som messeansvarlig i hovedorganisationen ærgrede dette mig selvfølgelig lidt. Det er vigtigt for os, at FADB-standen har et gennemgående udtryk, hvor end i landet det præsenteres, hvorfor hovedorganisationen valgte denne gang at køre vort eget løb og bestilte en plads på messen, siger Kim Parking

Vellykket weekend i Aalborg FADB Aalborg 2019 1

– Jeg havde til gengæld den fornøjelse at kunne trække på Randers buejægerne, der tidligere har vist imødekommenhed over for “moder organisationen”. De var villige til at skaffe det nødvendige mandskab til at bemande FADB’s stand på messen, fortsætter han.
På messen, som da også kaldes ”Outdoor”, præsenteres meget andet end jagt. Det være sig tøj, dykkerudstyr, biler, høreapparater, bål-udstyr eller Danmarks Jægerforbunds store stand, m.m. Parking kan dog fortælle, at messen virkede noget mindre, end han kunne huske

Det var i kælderen, det foregik … alt, hvad der havde med buer og buejagt at gøre. Her havde vi fået 10 meter vægplads, som måske ikke var det mest ideelle eller ønskværdige sted. På den anden side, når vi kun betaler for tilmeldingsgebyret, tager vi selvfølgelig, hvad vi får tildelt, fortæller han og undertreger dette med et ordspil fra det store udland: “Beggars can’t be choosers”.

At FADB-standen fik 10 meter langs væggen, var dog ideel til at afprøve den mest ønskværdige opstilling af vores messevæg. Standen fyldte således hele væggen ud 3X3 meter på langs.

Flere kommenterede efterfølgende, at det var super flot, understreger Parking.

Det var frivillige fra Randers, Grenaa og Ebeltoft, som mødte op og delte dagene imellem sig.
Fredagen var i følge Søren Marhauer lidt sløv, mens lørdagsteamet fik travlt. Rigtig mange af vores nye foldere røg den dag over disken, ligesom der blev talt meget om buejagt og de muligheder, der nu er blevet åbnet for jagt på bl.a. krondyr.

Messen gav også indsigt i hvilke ting, vi skal have tilkøbt og rettet til m.v. F.eks. skal vi have fat i nogle bueholdere og et ekstra bord på messestanden, fortæller Parking og fortsætter:

Nu har buejagten været præsenteret i uændret stil på de store messer rundt om i landet op mod 20 år, men som det kunne ses på denne weekends messe, vil FADB nu fremadrettet køre et mere stilrent og moderne look.
Parking indrømmer da også vigtigheden af, at de besøgende skal have lidt grej m.v. at røre ved og se på, hvorfor man nu arbejder på en smagfuld og smart måde at udstille eks. buer og pile på.

Vellykket weekend i Aalborg FADB aalborg 2

Jeg er ved at lægge sidste hånd på et sæt retningslinjer, for den måde standen skal bygges op på, og hvorfor den skal se ud, som den skal. Dette for at sikrer, at alle frivillige kommer til at føle sig ready og up to date med planerne og med FADB’s mål og ønsker, forklarer den messeansvarlige.

FADB er meget taknemmelig for de frivillige, der gang på gang stiller op og hjælper. Så en stor tak skal der lyde til de glade drenge og piger, der støtter moderforeningen på disse messer … TUSIND TAK, slutter han.