Ingen bueprøver i 1. halvår 2020

Del indlæg

Ingen bueprøver i 1. halvår 2020

Som følge af corona-smitten i Danmark, og den risiko for smittespredning, som afholdelse af prøver og arrangementer indebærer for både prøvedeltagere og prøvesagkyndige, aflyses alle planlagte jagtprøver, buejagtprøver, riffelprøver og haglskydeprøver, foreløbig til og med den 17. maj 2020.

For bueprøvernes vedkommende betyder det, at løbet desværre er kørt for 1. halvår 2020, men buejægere som pga. prøveaflysninger ikke kan aflægge generhvervelsesprøve i foråret, kan stadig søge om dispensation til at udskyde prøven til 2. halvår 2020.

Ansøgning om dispensation sendes pr. mail med angivelse af jægerID og prøvested/tidspunkt til: jagttegn@mst.dk

Hold dig løbende orienteret om nyt på:
www.mst.dk
www.jagttegn.dk
www.jaegerforbundet.dk
www.fadb.dk

Kommentarer (3)

 • Jannik_M

  Dette er en meget trist udmelding. Hvorfor skal buejagtprøverne nedprioriteres i forhold til hagl og riffelprøver? Det giver jo ingen mening. Her har man taget kursus, købt og betalt sin prøve – og intet har man personligt info har man fået fra MST.DK under hele dette forløb. Man har bare kunnet se på mens de planlagte prøver forsvandt inde under “mit jagttegn”. Og nu kan man sidde og vente til nogen i systemet gider tage den bold op igen – engang i efteråret eller hvad der bliver besluttet. Øv.

  16. april 2020 at 17:04
  • Thomas Lindy Nissen 20. april 2020 at 10:37
   • Jannik_M

    Hej Thomas.
    Tak for svaret fra MST.DK.
    Vi må håbe at de får “automatikken” til at virke så deres hjemmeside – så den rent faktisk kan bruges til at hente opdaterede informationer. Og så krydse fingre for at de giver os muligheden for at tage et buetegn til efteråret.
    Tak igen – Mvh. Jannik

    21. april 2020 at 18:08

Der kan ikke kommenteres