Idalunds banemesterskab 2017

Del indlæg

Idalunds banemesterskab 2017

Idalunds banemesterskab 2017 FADB 02 3 Den 17. juni 2017 afholdte Sakskøbing Buejægere sit årlige banemesterskab i buefeltskydning. Mesterskabet blev afviklet i godt vejr under en bagende sol.

Fra FADB lokalforeningsformand Tom Buxbom har vi modtaget følgende rapport:

– Til deltagelse i mesterskabet stillede 20 deltagere, som dystede i fem klasser: børn, junior, traditionel bue, compound dame og compound herre, starter lokalformanden.

Han fortæller herefter, at der på dagen blev skudt til 30 mål af forskellig sværhedsgrad. Længste skudafstand var 30 meter og på to af posterne var der indlagt forskellige former for tidsbegrænsninger, der var med til at gøre skydning både interessant og varieret.

Dagens højeste score blev præsteret af Dennis Poulsen med 128 point, Kasper Vesten med 130 point, mens topscorer og dermed banemester 2017 med 140 point for andet år i træk blev Jens-Erik Krag. Maksimal scorer på dagen var 150 point.

– Hen under aften blev der serveret vildsvin ved vores fællesspisning, hvorefter skydningen blev givet fri. Det var bare en fantastisk dag med ikke alt for mange myg, med godt vejr og mange glade mennesker, slutter Tom Buxbom.