Er du klar?

Del indlæg

Er du klar?

Nu er der ikke længe til, at FADB’s Buejægertræf 2019 løber af stablen og det bliver et træf med masser af skydning og mange andre aktiviteter.

TROFÆOPMÅLING:
SCI Master Measure Lars Nielsen deltager igen i år på træffet som trofæopmåler. Opmålingerne foregår lørdag d. 7. sept., hvor Lars medbringer sit udstyr til opmåling i begge klasser. ALLE trofæer er således velkomne: Både fra indland og udland, både nedlagt med bue eller ild-våben.

GENERALFORSAMLING:
Lørdag d. 7. sept. kl. 18.00 afholdes generalforsamling. Læs mere: https://www.fadb.dk/fadb-generalforsamling-2019/

TILMELDING:
Se hele programmet for Buejægertræf 2019 og tilmeld dig: https://www.fadb.dk/buejaegertraef-2019/

SKYDNINGERNE:
Igen i år er det Ole Mathiesen og Tom Buxbom, der står for baneopsætning med hjælp fra bl.a. Bjarne Olsen. Tom lover, at der også denne gang vil blive mulighed for mange varierede og udfordrende skud. Da Danmarks Jægerforbund fra i år har ønsket at arrangere deres egen skydning, vil de tre skydninger byde på 3×20 mål. Disse vil være placeret på afstande fra et par meter ud til 40 meter.

Akkurat som sidste år, hvor man havde indlagt ”benspænd” som eks. tidtagning på, hvor længe buen skulle holdes trukket, skydning fra skjul, eller skud mellem grene og stammer eller fra forskellige vinkler, vil der også i år være sådanne udfordringer. Udfordringer, som Tom har erfaring for, at skytterne generelt hilser meget velkomne …

I år er udfordringerne udvidet yderligere, idet alle skytter skal huske at medbringe en flu-flu pil til skydningen. Hvad der helt præcist skal skydes efter med denne pil og hvordan, løfter han sløret i løbet af august måned – følg med her på hjemmesiden.

I år bliver der specielle afstande for traditionelle buer, så disse ikke skal skyde på de lange skudafstande, men max. ud til 25 meter.

Da der ikke bruges tid på DJ præmieoverrækkelse, samt at der i år kun skydes til 40 mål i de to skydninger lørdag og ikke 50, vil der helt sikkert være mere tid til for-sjov-skydning.

Så vi siger det lige igen:
HUSK AT MEDBRINGE EN FLU-FLU PIL, HVIS DU DELTAGER I SKYDNINGEN OM AT BLIVER ÅRETS BUEJÆGER I FADB.

PRÆMIER:
Der vil være lodtrækning om et gavekort til en værdi af 10.000 kroner. Lodtrækningen laves mellem alle deltagende skytter over begge dage.

Derudover er der følgende præmiesummer at skyde om:
Årets buejæger præmieværdi 5.000 kroner.
2 pladsen præmieværdi 3.000 kroner.
3 pladsen præmieværdi 1.500 kroner.

Er du klar? FADB 3P3A7205