Sådan – det lykkedes!

Del indlæg

Sådan – det lykkedes!

Sådan – det lykkedes! FADB 24900247 225881777951023 5010657353901497980 nFolketingspolitikerne var for en overvejende andel i gavehumør, da lovforslaget om en forsøgsperiode med buejagt på kron,- då- og sikavildt d. 7. dec. 2017 blev sat til afstemning. Et flertal af Tingets folkevalgte trykkede på den – for vore medlemmer – rigtige knap, og forslaget blev vedtaget.

– Det er en historisk dag for danske buejægere. Vi er utroligt glade for, at vi nu bliver anset på lige fod med alle andre jægere. Der har aldrig været andet end følelser bag, at forbyde buejægerne at jage det store hjortevildt, og det er vi klar til at vise sort på hvidt i den kommende forsøgsperiode, udtalte vores formand Brian Lisborg kort efter vedtagelsen til Danmarks Jægerforbunds webredaktion.

Dagens positive nyhed er blevet en realitet ved en fællesindsats af FADB og DJ gennem flere år. Til samme redaktion udtalte formand for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen derfor:

– Samarbejdet med buejægerne har været forbilledligt og er endnu et godt eksempel på, hvad vi jægere kan opnå, når vi løfter i flok. Tillykke til alle de danske buejægere!

Nu begynder så det egentlige arbejde med de bekendtgørelser, der i sidste ende kommer til at diktere efter præcis hvilke forskrifter jagten i forsøgsperioden skal foregå. Men uanset udfaldet af det arbejde, er der vist ikke noget i vejen for allerede nu at sige tak såvel som tillykke til alle respektive aktører med aktier i sagens positive udfald.