Nu går det løs – træk og slip

Del indlæg

Nu går det løs – træk og slip

Så er tiden, vi alle har ventet på, endelig kommet – de næste par måneder vil der ikke blive sparet på hverken ansigtscamouflagen eller anstrengelserne.

Nu går det løs – træk og slip FADB 1 5

For nogen vil sæsonen byde på den første buk med buen … og det bliver vildt fedt. For andre vil bukken blot være endnu en buk, men alligevel vil følelsen være næsten lige så vild.

For de der ikke nedlægger noget, gælder det bare om at huske på de mange lige-ved-og-næsten oplevelser, som sæsonen med ret stor sikkerhed vil byde på. Og så er det bare at huske på, at det lige præcis er det buejagten handler om – altså, at det langt fra er hver gang det lykkes!

Send din beretning
Har du en ekstraordinær oplevelse, nedlægger du drømmebukken – stor eller lille – eller har du den ene mindeværdig pyrsch efter den anden, så glem os ikke. Vi kvitterer med et par flasker vin for jagtberetninger, der bliver offentliggjort på vores hjemmeside.
Læs mere her: https://www.fadb.dk/to-flasker-for-en-buejagtberetning/

Det er nu det gælder!
Fra FADB’s side vil vi blot opfordre til, at du tænker, inden du trækker og så vil vi ellers ønske alle vore medlemmer træk og slip derude.