Mere messe med FADB

Del indlæg

Mere messe med FADB

Det er altid dejligt at kunne konstatere, at vi i FADB har mulighed for samarbejder med positive og engagerede frivillige, der omfavner vores vision for messerne og foreningens ansigt udadtil, siger messeansvarlig for FADB, Kim Parking.

Under sidste weekends messe i Aars fungerede Kenneth Dyrlev Bendtsen i samarbejde med hele Himbula-teamet som den perfekte styrmand på arrangementet. Her følger hans rapport og indtryk fra weekenden:

Messen jagt og udeliv blev afholdt i Vesthimmerlands Messecenter i weekenden den 23.-24. februar. Himmerlands Buejægere afhentede FADB messestande i Aalborg, da Randers Buejægere pakkede messestanden sammen efter Outdoor messen i Aalborg Kongres & Kulturcenter den 8., 9. og 10. februar.

Messen i Aars startede for vores vedkommende fredag morgen klokken 08.00 med kaffe og rundstykker, opstillingen af skydebanen med diverse 3D dyr, skiver og pilefang, som skulle være på plads inden klokken 11.00, idet politiet kom for at godkende banen. Banen blev godkendt uden problemer eller anmærkninger.

Keep it simple!
FADB messestanden skulle være på en stand på 3X4 meter og kom så til at danne et lille mørkt område, vi overtalte den ansvarlige i messecentret til at udvide området, så vi fik en bagvæg på 7 meter og en fuldstændig åben front. Den sidste væg i standen blev opstillet på den modsatte side af gangen, så man kunne se standen fra begge gangarealer, der førte op til standen.

Standen fremstår simpel og stilren, uden nogle former for “øjenbæ”. Vi oplevede flere gange, at folk kommenterede positivt på de flotte baggrundsbilleder.

Himmerlands Buejægere/Himmerlands Bueskyttelaug dækkede ca. 150 kvm gulv, hvor der blev snakket, skudt med bue og uddelt foldere til de interesserede.

Tænkt som en lille opsamling, vil vi takke for samarbejdet med nedpakning af standen i Aalborg, vi takker de folk der hjalp med arrangementet i Aars og ikke mindst for samarbejdet med FADB omkring messestanden og logistikken.

TAK fra Himmerlands Buejægere … vi ses på Jagt og Udeliv Messen i Aars weekenden den 22.-23. februar 2020.

Træk og slip
Kenneth Bendtsen