Lokalforening på messe

Del indlæg

Lokalforening på messe

Fra Steffen Jensen – formand for Svendborg Buejægere – har vi modtaget følgende indlæg:

Bukkejagten er ved at være forbi for denne gang og vi håber, at I har haft nogle gode oplevelser eller lige når at få det, inden det er slut for denne gang!

Det er dermed også blevet tid til, at buerne kan bruges til andet end jagt. Her tænker jeg bl.a. på GAME FAIR messen på Brahetrolleborg, der løber af stablen 2.-4. aug. 2019. Det er et arrangement, hvor der forventes besøg fra 18.000 gæster.
Se mere på www.btgf.dk

Lokalforening på messe FADB Bueskydning

Svendborg Buejægere står ved denne messe for buearrangementerne på vegne af Danmarks Jægerforbund, ligesom buerne er repræsenteret på selve udstillingsarealet, hvor publikum (både voksne og børn) kan prøve at skyde med bue.

Lørdag d. 3. aug. arrangeres Forbundsmesterskab for Jægerforbundets medlemmer, hvor vinderen ud over medaljen også vinder en buejagt.

Søndag d. 4. aug. arrangeres der en turnering for bueskytter. Til denne skydning kræves ikke medlemskab af DJ. Vinderen vil også her vinde en buejagt. Herudover er der andre sponsorater bl.a. en buejagt mere. Disse vil blive udloddet blandt dagens skydekort. Jagterne kan kun vindes af skytter med buejagttegn.

Dele af skydebanen er beliggende så publikum kan følge aktiviteten og der er mulighed for at campere i området.

Tilmelding til skydningerne senest 21. juli findes på www.jægerforbundet.dk brug søgeordet: bue
Svendborg Buejægere

Mesterskab:
https://flexbillet.dk/dj-aktiviteter/event/y6yct2/details/

Søndagsskydning:
https://flexbillet.dk/dj-kreds5/event/qz7drf/details/