Jagt & Outdoor 2018

Del indlæg

Jagt & Outdoor 2018

Jagt & Outdoor 2018 FADB IMG 3998Det går stærkt med salget af standene til Jagt & Outdoor 2018. Allerede nu kan arrangørerne bag messen melde ud, at Sparekassen Fyn Arena er udsolgt, mens de øvrige haller i Odense Congress Center er booket godt op. Dermed tegner Jagt & Outdoor 2018 til at blive en succes, når messen afholdes d. 23. – 25. marts.

Der er stor interesse for at være en del af Jagt & Outdoor 2018. Det betyder, at arrangørerne bag messen allerede nu kan melde udsolgt i Sparekassen Fyn Arena et halvt år før, messen går i gang. Sparekassen Fyn Arena kommer til at rumme udstillere, som alle er grossister fra jagt- og outdoorbranchen.

Samtidig kan projektleder for Jagt & Outdoor, Hans Henrik Jacobsen, fortælle, at der også er tæt på at være udsolgt i de øvrige haller i Odense Congress Center.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for den store interesse, udstillerne udviser for at være med på Jagt & Outdoor 2018. Der er mange velkendte udstillere, men vi kan også glæde os over i år at byde velkommen til nogle helt nye på messen, siger Hans Henrik Jacobsen.

Også i de øvrige haller går det stærkt med salget af stande. I Hal A, hvor udstillere, der sælger jagt- og safarirejser holder til, er mere end halvdelen af standene allerede solgt. Samme tendens gør sig gældende i den største af hallerne, Hal C, hvor mere end 60% af standene er solgt.

Nyt hundeområde
Jagt & Outdoor-messen bliver i 2018 større end nogensinde før, idet man fra arrangørernes side har inddraget endnu en hal for at gøre plads til et nyt fokusområde, en stor ’hundehal’. Den nye hundehal er kommet i stand efter stor efterspørgsel fra besøgende på messen, og messen har samtidig indgået et samarbejde med Danmarks Jægerforbunds jagthundekonsulent, Henrik Vestergaard Hove-Nielsen.

De besøgende kan derfor se frem til en helt ny hal, hvor der vil være fyldt med jagthunderacer, forhandlere af foder og udstyrsbutikker, ligesom der vil blive opbygget en arena med tribuner til brug for opvisning, foredrag og konkurrencer.

– Det er fantastisk, at Jagt & Outdoor nu er blevet så en stor succes, at vi må inddrage en hal mere, så vi nu har alle fire haller i brug på Odense Congress Center.

I 2018 kommer vi til at sætte fokus på jagthundens univers og vigtigheden af samarbejdet mellem hund og fører – det tror jeg bliver rigtig godt. I det hele taget har jeg store forventninger til for alvor at få hundene tilbage på Jagt & Outdoor-messen, hvor de hører hjemme, siger Hans Henrik Jacobsen.

I den nye hundehal har man allerede solgt over 50% af standene, og på nuværende tidspunkt er 24 forskellige hundeklubber repræsenteret.

Der vil desuden være rig mulighed for at se og høre om det sidste nye indenfor safari- og jagtrejser, buejagt og buejægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde, UV-jagt og meget mere.

Jagt & Outdoor 2018 finder sted i dagene fra d. 23. – 25. marts i Odense Congress Center. Messen er åben fredag kl. 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag kl. 9.00 til 17.00.

Lørdag d. 24. marts Kl. 13.00 holder FADB-medlem Ulrik Ørskov foredrag om buejagt.

For yderligere information, kontakt:
Projektleder Hans Henrik Jacobsen
Tlf.: 65 56 01 68
Mobil: 23 48 05 67
E-mail: hhj@ose.dk