Første kursus i bueopsætning og skydestil var en succes

Del indlæg

Første kursus i bueopsætning og skydestil var en succes

Fra formand for Sakskøbing Buejægere, Tom Buxbom, har vi modtaget følgende rapport fra FADB første kursus i buetrimning. Kurset blev afholdt ved underviser David Hauge på Idalunds Buebane på Lolland d. 7. maj.

– Der er tale om et intensivt kursus med plads til blot otte deltagere. Desværre udeblev en enkelt af de forhåndstilmeldte, hvorfor vi blot blev syv mand, begynder lokalformanden.

Medlemmerne skulle selv medbringe bue til kurset, hvor David Hauge i et pragtfuldt vejr stillede med et mobilt bueværksted.

– Det blev et kursus med syv meget tilfredse medlemmer. De fik, så vidt jeg kunne fornemme, mere ud af dagen, end de på forhånd havde forventet, lyder det fra Buxbom, der fortsætter:

– Tilfredsheden med David Hauges undervisning var stor. Under hele arrangementet var stemningen intens og koncentrationen udtalt.

Selv om en del af deltagerne var meget erfarne inden for bueskydning, fik de gennem dagen svar på mange ting og løst problemer, de i nogle tilfælde ikke engang var klar over, at de havde.

– Du ville sikkert have godt af selv at deltage, lyder Buxboms sidste kommentar til redaktøren af denne side. Og han har helt sikkert ret!

Kurset, der efterfølgende blev afholdt i Ganløse d. 14. maj, blev udsolgt på 20 timer.

Næste kursus afholdes den 11. juni i Randers: Næste kursus

Prisen for et kursus i bueopsætning og skydestil er for vores medlemmer 150 kroner. FADB betaler resten.