FADB photoshoot

Del indlæg

FADB photoshoot

Kim Parking, der er ansvarlig for FADB’s messeudstyr, satte i sensommeren et photoshoot op med det formål at forny foreningens visuelle udtryk udadtil.

Om projektet siger Kim:

Allerede i foråret begyndte jeg at tænke på vores nye look til messerne. Jeg vidste, at vi ikke skulle lave noget der lignede det, vi har brugt de sidste par år med nogle nye billeder, men prøve noget helt nyt. Denne gang skulle der være ansigter og mennesker på, buejægere. En ide om en sort messebaggrund med skarpe ansigter og farver, der skaber øjeblikkelig fokus, var mit udgangspunkt.

Teamet blev samlet, og jeg allierede mig først og fremmest med min ven, den dygtige model fotograf Søren hjelm Larsen. Søren er vant til at fotografere i studie og med modeller, der mest er kønne piger, så det var med spænding, at han påtog sig opgaven med buejægere.

Da fotografen havde givet lovning om at assistere FADB uden beregning, begyndte jagten på modellerne. Da jeg kendte Christian Hjort, fordi vi er i samme konsortium, spurgte jeg ham. De fleste af os havde jo set ham før i enten jagttøjsreklamer eller i DR’s reality-serie Alene i vildmarken. Og da et ansigt med høj genkendelsesfaktor ikke er nogen dårlig ting, blev jeg glad, da han sagde ja til at medvirke.

Christian Askholm var den næste, jeg ringede til, da vi altid har haft go kemi og fordi, jeg vidste, at han bar en anden type camo på tøjet end førstnævnte. Emilie Kjær mødte jeg første gang på årsmødet sidste år. Der var hun 17 år og ny buejæger, og da jeg søgte både mænd og kvinder til det færdige resultat, besluttede jeg mig for at spørge hende.

I studiet i Odense, som i øvrigt var hjemme hos fotografen selv, brugte vi fire timer med lys og lamper og svedigt jagttøj. Stemningen var høj og Søren hjelm Larsen havde da også sørget for kaffe, sodavand og M&M’s i rigelige mængder.

Fotografierne blev taget som både gruppefotos, full-body-fotos og portrætter. De 400 billeder er nu sorteret ned til 80 og Søren har efterfølgende finpudset samtlige billeder i photoshop, før han vil melde dem helt klar. Og det tager tid.

Det er nu blevet tid til, at jeg og min grafiske “troldmand”, skal til at lave de grafiske opstillinger og et færdigt resultat, der er klar til print. Her er det den grafiske designer Rene Høj, der hjælper. Rene høj arbejder til dagligt med grafisk design og opstillinger, og er en mester i webdesign og markedsføring over nettet. Desuden arbejder han i den grafiske del af skiltebranchen, der klargør og opstiller til print. Hvad Rene og jeg får tryllet sammen af færdigt resultat må i glæde jer til.

Alt dette arbejde: Modellernes tid og velvilje, fotografens håndsrækning og designerens hjælp repræsenterer hundrede af timer som villigt og helt gratis er givet til FADB. Alt er topprofessionelt og lavet så buejagten gennem FADB kan fremstå flot og moderne. Derfor håber vi på, at medlemmerne og lokalforeningerne vil tage godt imod dette messeudstyr og villigt og med glæde bruge det!

Sidst men ikke mindst vil jeg takke Michael Sand for at have stillet de hjortefotos, der bruges på printet til rådighed for FADB.

Den færdige messestand regner vi med er klar til efteråret. Her følger lidt billeder fra dagen.

Træk og slip.

FADB photoshoot FADB model 3
FADB photoshoot FADB model 2
FADB photoshoot FADB Fotograf
FADB photoshoot FADB Rene
FADB photoshoot FADB modeller
FADB photoshoot FADB model
FADB photoshoot FADB model
FADB photoshoot FADB model 4