Datoer for bueprøver fastlagt

Del indlæg

Datoer for bueprøver fastlagt

Så har Naturstyrelsen fastlagt datoer for forårets og sommerens praktiske bueprøver. Du kan se mere på Mit jagttegn.dk, hvor du også kan tilmelde dig prøven.

I første omgang er der tale om åbning for generhvervelsesprøver for alle tre buetyper. Skal du til teoriprøve, må du fortsat væbne dig med tålmodighed. Disse prøver bliver åbnet, når forholdene tillader.

Kommentar (1)

  • Peter

    Hej! Hvordan kan det gå til at folk der vil til hagl- eller riffelprøve med lethed kan vælge sig en prøvedato – Corona eller ej, hvorimod de arme få der (som jeg selv) higer efter en bueprøve er hensat til bare at “væbne sig med tålmodighed”? Så vidt jeg ved er virus overordentligt ligeglad om man skal skyde med det ene eller andet.. Ærlig talt kan man godt føle sig temmeligt negligeret efter den udmelding – jeg/vi kan nemt få lov at betale, men kommer tilsyneladende med den største selvfølgelighed bagerst i køen når det gælder prøven. Ikke at det på nogen måde er det rette sted at fremføre denne kritik, men efter forgæves at have søgt efter nogen form for information fra MST’s side er jeg endt her i afmagt. Så vidt jeg kan se magter de ikke engang at opdatere deres hjemmeside. Suk. Er der mon nogen der ved noget? Mvh Peter

    15. april 2021 at 22:21

Der kan ikke kommenteres