Buetrim 2 – tak!

Del indlæg

Buetrim 2 – tak!

Buetrim 2 – tak! FADB 01 buetrim Susanne Kildeberg Frederiksen var en af mange tilfredse FADB medlemmer, der i løbet af 2017 deltog i David Hauges kursus i bueopsætning og skydestil – hun håber nu på en version 2

Hun skriver: Den 14. maj 2017, to dage før bukkejagten, var jeg og syv andre tilmeldt et trimningskursus med David Hauge. Kurset var sat i stand gennem FADB. Jeg havde drømt om sådan et kursus, da jeg gerne vil lære mere om og forstå teknikken i min buen.

Vi havde ikke været der mange fem minutter, før David fortalte at den lille metaldims ved nockpunktet skulle væk på både Tina`s og min bue!!!

WHAAAT det var grænseoverskridende for min bue spillede og var klar til bukkejagten to dage senere, men af kom dimsen. Vi lavede et nyt nockpunkt selv, og der blev vi godt nok stolte, for det virkede.

Vi lærte bl.a. også ordentlig skydestilling, der var flere rigtig gode punkter, som er ved at blive indarbejdet. Vi fik mange rigtig gode tips og rigtig gode forklaringer, når vi spurgte om noget.

Det kursus er bestemt værd at anbefale, for selvom nogle af drengene kunne mange ting, fik de alligevel noget ekstra med hjem, de kunne bruge.

Jeg kunne virkelig godt bruge et kursus igen, indholdet skulle være en opsummering af det første kursus og tilsat noget nyt. Jeg er f.eks. ikke helt klar til at skifte sigte eller pilehylde ud.

Vi håber på et kursus i bueopsætning og skydestil 2

TAK