Buetræf med krudt i

Del indlæg

Buetræf med krudt i

Buetræf med krudt i FADB 6

Socialt samvær, spændende skydninger og godt kammeratskab er nogle af grundingredienserne i FADBs årlige Buejægertræf, men træffet byder også på meget andet.

Vi har talt med en af tovholderne på træffet 2018, Tom Buxbom, der her løfter sløret for nogle af de planlagte aktiviteter.

– Traditionen tro vil der både fredag og lørdag aften være små hyggetiltag i form af skydning til bevægelige mål eller distanceskydning, fortæller han.

Lørdag kl. 18.00 er der generalforsamling, hvor deltagelse selvfølgelig er frivillig. For de, der ikke deltager i denne, vil det stadig være muligt at skyde på aktivitetsbanerne.

Opmåling igen i år
Ved sidste års buejægertræf tilbød FADB trofæopmåling i samarbejde med Master Measurer Lars Bjerregaard Nielsen. Han opmålte 27 trofæer, hvoraf de 25 var nedlagt med bue, og flere af disse blev opmålt til at være blandt verdens største.

I løbet af træffet 2018 vil der også være mulighed for at få opmålt trofæer. Hvilken dag det foregår og tidspunktet tilgår senere.

På træffet vil du vanen tro også kunne forlyste dig med vildmarksbade, sauna, kolde dukkerter, bålhytter og måske lidt bløde toner fra en guitar eller to.

Ny banehjælper
Banen til skydningen i forbindelse med Årets Buejæger og DJ’s forbundsmesterskab sættes i år af Ole Mathiesen alene, da Tom Buxbom ikke forventer at være 100 procent mobil på datoen for afvikling af træffet.

– Den 14. august har jeg en planlagt knæoperation, som nok gør mig mindre mobil. Jeg har dog truffet aftale med Jens-Erik Krag, der ikke deltager i skydningen i år pga. af en skade, om at han kan hjælpe Ole, fortæller han.

Læs mere om Træffet

Vel mødt!