Buejægere i ”redningsaktion”

Del indlæg

Buejægere i ”redningsaktion”

Cirka to uger inden det store landsskue i Herning, der løb af stablen den forgangen weekend, blev FADB spurgt, om vi kunne møde op med en stand.

– Det er normalt Danmarks Jægerforbunds kreds 2, der står for at repræsentere jagt og bueskydning på skuet, men de smed desværre håndklædet i ringen og meddelte, at de ikke kunne løfte opgaven igen i år, begynder Kenneth Bendtsen fra Himmerlands Buejægere.

Buejægere i ”redningsaktion” FADB 2 2

Med så korte varsel blev Kenneth kontaktet af Kim Parking, der er messeansvarlig for FADB. Han havde et spørgsmål til ham:
– Han spurgte mig, om jeg kunne få den nye messestand op at stå og skaffe folk til at passe den, forklarer Kenneth.

Det mente han godt, han kunne, greb telefonen og gik i gang. Med så kort varsel var der desværre afbud fra nogle af de folk, han kontaktede, men han fik fat i en god kontakt fra Silkeborg, der resolut skaffede fire mand til at passe standen torsdag og fredag.

Let arbejde
– Onsdag eftermiddag stillede to af os messestanden op, og vi gjorde det på under en time. Det er en fantastisk nem stand at sætte op, og den er rigtig flot, siger han og fortsætter:
– Det tager kun få minutter at rejse en ”væg”, og billederne, der er printet på lærredet, er super gode og giver et godt udtryk, når udefrakommende kigger i vores retning. Det giver både et godt blikfang og virker som et hurtigt indblik i vores verden.

Torsdag var godt besøgt, det var dog mest børnehaver forbi standen. De kom mest for at se på grejet og helt fornuftigt, havde de gutter, der stod på standen den dag, gemt de skarpe spidser væk.

Buejægere i ”redningsaktion” FADB 4

Flere meget interesserede
– Fredag var rigtig godt besøgt med en 10-15 meget interesserede og forhåbentlige kommende buejægere, og der var flere spørgsmål om jagtformen på det store hjortevildt, bl.a. om hvilke regler der nu var gældende, fortæller Kenneth.

Lørdag var den store familie dag på Landsskuet, og der var virkelig gang i teltet, hvor FADBs stand var opstillet.
– Jeg vil også her tro, at der var 10-15 personer forbi, som vil træde lidt tættere på vores verden, ligesom der var flere forbi for at høre, hvor skydebanen var gemt hen i år. Vi måtte så med skamme meddele, at der ikke var en bane denne gang, fortæller han.

Tak til alle
På de tre dage hvor Landsskuet kørte, uddelt man fra standen næsten 100 foldere med, hvad Kenneth betegner som, et super fedt layout.
– Folderne matcher messevæggene, som folk ser som det første, når de besøger vores stand og det er genialt, fortæller ”redningsmanden”.

– Det har været en positiv oplevelse at arbejde sammen med de mennesker, der hjalp til denne gang fra Silkeborg og Himmerlands buejægere (ingen nævnt, ingen glemt). Det blev en problemfri weekend, i godt humør og under en kæmpe arbejdsindsats, tak for det, slutter Kenneth Bendtsen.

Buejægere i ”redningsaktion” FADB 6 1