Buebogen fremadrettet – vil du have indflydelse?

Del indlæg

Buebogen fremadrettet – vil du have indflydelse?

Buebogen er nu online, men tovholder på projektets sidste del – Bjarne Elkjær – fortæller, at der stadig er plads til flere fotos og film.

– Jeg har som Jørgen Vester været med på buebogsprojektet helt fra begyndelsen, da jeg synes, det er et spændene og interessant projekt. Da det undervejs i projektet viste sig, at Jørgen ikke havde tiden til at fuldføre opgaven, blev jeg spurgt, om jeg ikke ville følge bogen til dørs og få den færdig inden udgangen af 2018, begynder Elkjær.

– Da jeg samtidig fik mulighed for at trække på Thomas Lindy som skribent og fotograf, var opgaven til at overskue. Og alt i alt har det været en både sjov og spændene opgave at få lavet denne nye E-bog, fortsætter han og understreger, at bogen aldrig var kommet i luften uden hjælp fra de mange dygtige og kompetente personer, der har leveret de enkelte fagkapitler inden for deres kompetencefelt.

– Nogle gange har det været noget af et detektivarbejde at finde den rigtige person til det enkelte job, men det lykkedes altid til sidst, og jeg mener personligt, at vi har lavet en god bog som er opdateret og med gode nye billeder samt videoer, konstaterer han.

Han bemærker dog i samme åndedrag, at fordelen ved et online medie er, at der løbende kan laves opdateringer og tilføjelser, uden der skal trykkes nye bøger.

– Derfor bliver bogen aldrig færdig, da vi over tid kan og gerne vil sætte nye billeder og tekster ind, når og hvor det er relevant. Jeg vil derfor opfordre dig, til at melde ind, hvis du har ideer til illustrationer, eller hvis du har fotos og film, der kan bruges, opfordrer han.

Elkjær oplyser, at redaktionen af bogen forbeholder sig ret til at ”vælge og vrage” mellem indsendt materiale, men jo mere vi får jo bedre. Af eksempler på fotos, der pt. kunne være brug for nævner han følgende:
– foto af pile med schweiss fra hjerteskud.
– foto af pile med schweiss fra waidskud.
– foto af pile med schweiss fra leverskud.
– foto af pil efter strejfskud.
– foto eller film fra fuglejagt med flu flu.

Fotos og film lavet med mobiltelefonen er godt nok, så tøv ikke af den grund!

Materiale kan sendes til: tln@fadb.dk

– Jeg håber, at du som buejæger – kommende eller nuværende – vil bruge bogen som et opslagsværk generelt, for der er nemlig lagt mange informationer ind, som ikke kun er relevante i forbindelse med at skulle op til prøve. I det hele taget hjælper bogen os på vej mod at blive bedre rustet til at agere som buejægere, siger han og slutter med at ønske læserne god fornøjelse med brug af bogen, samt sender han en stor tak til alle dem, som har andel i tilblivelsen af denne bog.

Link til buebogen:
https://teori.fadb.dk/

Link til film i bogen om lokalforeninger under FADB:
Eksempel på film fra bogen