Bornholm Open 2019

Del indlæg

Bornholm Open 2019

Bornholm Open 2019 FADB 3P3A7397I 2008 grundlagde bornholmske ildsjæle Bornholms Buejægerforening, der er en lokalforening under Danmarks Jægerforbund.

Under folkemødet i juni 2019 fejrer Bornholms Buejægerforening det bløde hjørne og fejrer de første 10 år med en jubilæumsskydning – og du er inviteret!

Jubilæumsskydningen er ikke alene en årstalsfejring, men ligeledes en understregning af at foreningen i løbet af de 10 år har vokset sig til en aktiv jagtforening og meget social buetræningsklub med næsten 50 medlemmer.

Skydningen, der er et 3D stævne, som arrangørerne har valgt at kalde Bornholm Open, løber af stablen den 15. juni 2019, og alle buejægere og bueskytter i Danmark er velkomne til at deltage.

Der skydes af 2 omgange på 25 mål og efter Danmarks Jægerforbunds regler for buefeltskydning.

Skydningerne afvikles på området omkring foreningens træningsfaciliteter på Habrodam, som er et naturområde med både skov, klippekupperet terræn og åbne enge.

Den maksimale skudafstand bliver 25 meter, og der må under skydningen anvendes kikkert og afstandsmåler. Der skal på dagen anvendes 1 stk. flu flu-pil, da der er tale om en meget udfordrende bane, hvor det kuperede terræn udnyttes til sit yderste.

Om aftenen afholdes festmiddag for alle deltagere samt nuværende og tidligere medlemmer af Bornholms Buejægerforening. Festmiddagen er en del af tilmeldingsgebyret, som er på 300 kroner.

Der kan camperes gratis med telt eller campingvogn på området i dagene op til og efter arrangementet.

Der vil være adgang til toiletter og bad, men i begrænset omfang.

Reserver datoen til dette arrangement og Bornholms Buejægerforening vender snarest tilbage med mere info.

Yderligere oplysninger kan fås hos formand for Bornholms Buejægere Søren Schov på tlf. 26 35 01 71 og på foreningens hjemmeside:
Bornholms Buejaegere

Til info kan det oplyses, at der, samme weekend som jubilæumsskydningen afvikles, afholdes det populære Folkemøde på Bornholm, hvorfor det anbefales deltagere at bestille færgebillet hurtigst muligt!!