Årsskydning 2021

Del indlæg

Årsskydning 2021

Sidste weekend i august afholdte FADB årsmøde, hvor Årets Buejæger traditionens tro blev kåret. Skydningen foregik over to dage med 1. skydning lørdag og 2. skydning søndag formiddag efter en festlig aften i Event Park Danmarks “vanvittige” og fascinerende omgivelser. I alt deltog 41 skytter i skydningen, der indbefattede 30 mål pr. skydning, opstillet på afstande fra 5-40 meter.

I klassen for compoundbue sikrede Orla Hansen sig med 294 point ud af 300 mulige titlen som Årets Buejæger 2021. Andenpladsen blev indtaget af Lars Kristensen med 284, mens Niels Baldur Andersen nappede tredjepladsen med 279 point.

I klassen for traditionelle buer trak Peter Juulsgaard med 200 point de længste strå og sikrede sig således vindertitlen, mens Peter Degn med 156 point tog andenpladsen. Tredjepladsen gik til Morten Skotte med 130 point.
Ved pointoptællingen i denne klasse opstod der en lille fejl i forbindelse med afkodning af skydesedlerne og indtastning af resultaterne. Et 2-tal blev læst som et 7-tal, hvorfor en herreskytte i traditionel-klassen fejlagtigt fik tildelt en præmie.

Fejlen blev hurtigt opdaget, men bestyrelsen besluttede at lade de tildelte præmier blive hos ihændehaverne og kompensere de retmæssige vindere med beløb op til det, de rettelig skulle have haft overrakt.

I damerækken tog Dawn Williamson som eneste skytte i denne selvsagt vindertitlen.

Du kan se resultatlisten: HER

Vinderne af compoundklassen
Vinderne af traditionel. Dog skal det nævnes at Bjarne Olsen (i midten) blev placeret på baggrund af en fejllæsning af pointskemaet, hvorfor Morten Skotte skulle have været på fotoet i stedet.
Morten Skotte tog tredjepladsen i traditionelklassen.
Lars B. Nielsen målte trofæer op.
Skydningen foregik i fantastiske omgivelser.
Der blev som altid hygget.