Trofæopmåling i FADB regi

Som noget nyt har FADBs bestyrelse indgået aftale med Certified Measure Lars B. Nielsen fra Grindsted vedr. trofæopmåling af bueskudt vildt i foreningens regi.

Lars B. Nielsen er ud over at være trofæopmåler også indehaver af jagteforretningen MacNab i Grindsted. Han har siden 2014 været opmåler for SCI (Safari Club International) og bestod i feb. 2015 prøven som opmåler for CIC (Conseil Internationale de la Chasse). Han har gennem de sidste par år opmålt mere end 1.000 jagttrofæer fra et bredt udvalg af forskellige arter. Han kan således opmåle trofæer efter både CIC og SCI standarder.

Med dette tiltag kommer der således nu en ”officiel” liste over opmålt, bueskudt vildt fra både ind- og udland, ligesom det åbner mulighed for diverse opmålingsarrangementer og uddeling af medaljer med fokus på bueskudt vildt.

Opmålinger registreres på både Nordisk Safari Klubs (NSK) liste og på en helt ny FADB liste, der et par gange årligt vil blive opdateret på vores hjemmeside.

Under årets buejægertræf, der bliver afviklet i Ribe i weekenden d. 7.-9. april 2017, har du mulighed for at få lavet trofæopmåling. Opmålingen finder sted om lørdagen fra kl. 14.30

Fremover må I huske at medbringe jeres flotte trofæer til træf – da det er planen at muligheden for trofæopmåling fremadrettet bliver en del af dette.

Der vil være mulighed for efter opmåling at købe opmålingsmedaljer i guld, sølv og bronze med FADBs logo på.

På træffet i april og ved fremtidige opmålinger koster en opmåling 200,- kroner, som opkræves på dagen.
Evt. medaljer, leveres som en lille fejring af dette nye tiltag, ved den første opmåling på buejægertræffet 2017 af FADB uden beregning.
Medaljer med FADB logo kommer ved senere opmålinger til at koste 100,- kroner.

Skriv et svar