Lån af FADB messestand

Arbejdet med at udbrede kendskabet til buejagt er FADB nu klar med en flot messestand. Standen kan lånes af vore mange engagerede medlemmer. Ønsker du at slå et slag for jagtformen, kan du aftale nærmere om mulighederne ved at kontakte Kim Parking:
Email: Kim Parking
Tlf. nr.: 20 77 22 49

– FADB ønsker vi at udbrede kendskabet til buejagt til flest muligt, billigst muligt, siger tovholder på messestands-projektet Kim Parking.

En af de store udskrivninger på et projekt som dette er efter produktionen af grejet, fragt og opbevaring af det. Messegrejet vejer i omkring 25 kilo og fylder, hvad der svarer til fem store sportstasker. Parking har dog sideløbende med designprocessen af messestanden også gjort sig tanker om, hvordan vi som forening begrænser udgiften til fragt og opbevaring mest muligt.

– Jeg har kontakt med flere hjælpsomme personer i vores lokale kredse, som vil modtage og opbevare grejet samt stå for den endelige transport af dette til de enkelte indendørs messer, udstillinger og lign., siger han.

Sådan låner du messegrejet:
Udstyret bestilles til låns gennem Kim Parking eller personer med tilknytning til messeområdets lokalforening (se kontakt info til Kim ovenover).

Denne lokale kontaktperson står inden den enkelte messe for at modtage udstyret og sende det videre. Efter messen vil denne modtage det igen og have det liggende til en mulighed for opsamling viser sig.
(Vi har allerede kontakt med frivillige medlemmer, der stiller sig til rådighed for at modtage og opbevare grejet på Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Nordjylland, Bornholm og på Fyn.)

Den respektive kontaktperson tager, hvis du vil låne udstyret til et givent messeprojekt, telefonisk kontakt til Kim Parking, således at han kan udrede den enkelte sag. På den måde er der styr på, hvad der sker med udstyret hele vejen.

Vær opmærksom på at udstyret kun kan bruges indendørs (HELT INDENDØRS) og under ingen omstændigheder må ligge i lader, garager eller andre steder hvor det udsættes for fugt, mus eller rotter.

Grejet består af:
3 soter tasker (store bagvægge)
1 buetaske-formet taske (bordet)
1 tøndeformet taske (søjlen)
1 papkasse (alle printene)
1 pose med spots

[ ]
I

Skriv et svar