Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Buejagttegnskursus

2021-03-06

***Update på buejægerkurserne forår 2021:

Vi vil afholde kurset den 6. marts som planlagt, hvis restriktionerne ikke forlænges igen. Men hvis vi skal være realistiske, hænger det kursus nok også i en tynd tråd.

Jeg giver en melding til tilmeldte lige omkring 28. februar.

Et andet forhold, vi ikke er herre over, er hvordan styrelsen afvikler selve buejægerprøverne. Vi kan desværre ikke svare på om prøverne ved naturstyrelsen bliver til noget her i foråret. Her må vi også se tiden an og håbe, der kommer en udmelding, så snart de har et overblik.

Sådan forholder I jer:

Alle er velkommen den 6. marts hvis vi kan afholde kurset ift. restriktioner. Her giver jeg som sagt en melding lige omkring 28. februar.

Hvis der er et forsamlingsloft, er tilmeldingsdatoen bestemmende for hvem der bliver tilbudt kurset. I det tilfælde finder vi en dato mere at udbyde.

Hvis vi ikke kan holde kursus den 6. marts, finder vi hurtigst muligt en eller flere nye datoer i foråret – hvis det altså på nogen måde er muligt indenfor prøveperioden og ift. Coronarestriktioner – her er alle velkommen efter ovenstående princip.

Alle kan vælge at få deres penge retur eller overføre deres bookning og betaling til kursus den 15. august. Hvis man vælger en af disse løsninger, er det blot at skrive til mig – så giver jeg besked videre.

Vi håber at se jer alle inden længe!

Med venlig hilsen
Svendborg Buejægere

Kontaktperson
Morten Stochkendahl
Tlf. 24240761
Mail: stochkendahl@hotmail.com

Detaljer

Dato:
2021-03-06
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Morten Stochkendahl
Telefon:
24240761
E-mail:
stochkendahl@hotmail.com

Sted

Svendborg Buejægere
Rødmevej 44
Stenstrup, 5771 Danmark
+ Google Maps